Corona gooide meerdere keren roet in het eten, maar zaterdag 25 september hopen we dan toch eindelijk bij elkaar te komen voor de jaarvergadering van het Texelfonds.

Tijdens deze bijeenkomst leggen we financiële verantwoording af, blikken we terug op projecten die we hebben ondersteund en vertellen we over onze toekomstplannen. Uiteraard krijgt u de gelegenheid al uw vragen over het Texelfonds te stellen.

Bovendien hebben we enkele interessante sprekers uitgenodigd voor een presentatie. Remco van de Belt is wethouder van de gemeente Texel en heeft als portefeuilles onder meer sociaal domein, onderwijs en cultuur. Jolanda van Tunen vertelt over het Huis van tante Jans, waar dementerende Texelaars samenwonen en 24 uur per dag professionele zorg krijgen.

Onze vergadering vindt plaats in De Buureton (Beatrixlaan 43 in Den Burg) en begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie en thee.

We nodigen u van harte uit aanwezig te zijn. Vanwege de coronamaatregelen mogen we helaas maar een beperkt aantal bezoekers binnenlaten. We vragen u daarom zich van tevoren aan te melden via onderstaande link. Een nogal formele procedure, maar we moeten en willen ons nu eenmaal aan de regels houden. Evengoed hopen we er met elkaar een plezierige en boeiende bijeenkomst van te maken.

Texelfonds
Postbus 56
1790 AB Den Burg

Bankrelaties
Rabobank: NL75RABO0156730820
Van Lanschot: NL53FVLB0226006638

ANBI

TOP