26 november 2004 – 26 november 2014

Ons eerste jubileum, dat we graag met u vieren! We hebben, precies op de dag van het tienjarig bestaan, Cinema Texel besproken om er samen met u een gedenkwaardige avond van te maken en na afloop het glas te heffen op de toekomst van ons lokale fonds.

joop hazenberg profileHet hoogtepunt van de jubileumavond wordt gevormd door een optreden van Joop Hazenberg, die een lezing houdt over de netwerksamenleving, met Texel voorop. “Het Texelfonds lijkt op de snelle verandering in de samenleving vooruit te lopen,” aldus Hazenberg, schrijver van meerdere boeken en tegenwoordig ‘EU-watcher’.

De gastspreker (zie foto) gaat in op de gevolgen van zich terugtrekkende overheden. Waarom lijkt onze samenleving zo op drift, vraagt hij zich af. Hoe moeten mensen daarop antwoorden? Wat wordt de nieuwe rol van de overheid? Een onderwerp dat prachtig aansluit bij het jubilerende gemeenschapsfonds, want het zijn vragen waar het Texelfonds zich al tijden mee bezighoudt. Hazenberg past ook perfect bij het ‘Texelfondspodium’, onderdeel van de jubileumavond. Verleden jaar werd het Podium, een organisatie die inspirerende sprekers, denkers en doeners bijeen brengt ter verbetering van de Texelse samenleving, geintroduceerd. De lezing van Hazenberg is hier een vervolg op.

Voorzitter Jan Beijert houdt daarnaast, in samenwerking met enkele korte sprekers, een presentatie over het Texelfonds, waarbij de rol van het Texelfonds binnen de samenleving centraal staat. De avond, die rond 22.00 uur eindigt, wordt besloten met een hapje en een drankje.

Wij verwelkomen u graag op

woensdag 26 november 2014 om 20.00 uur

in Cinema Texel, Gravenstraat 33, Den Burg. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Door op bijgaande link te klikken, kunt u via het Aanmeldingsformulier op onze website, www.texelfonds.nl, laten weten of we op uw komst kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet namens het Texelfonds,

Jan Beijert (voorzitter)

Texelfonds
Postbus 56
1790 AB Den Burg

Bankrelaties
Rabobank: NL75RABO0156730820
Van Lanschot: NL53FVLB0226006638

ANBI

TOP